dimarts, 2 de juny del 2009

Today is... flip a coin day

Celebrar el dia de llançar una moneda a l'aire serà ben fàcil, eh? Diuen que qui va crear la celebració d'avui va llançar una moneda per decidir si se celebraria aquest dia o no. Va sortir creu. I si hagués sortit cara?

Avui també és el dia nacional de marxar d'hora de l'oficina, i de cridar "fudge" a les cobres a Nord-Amèrica. Original, si més no. Per què carai has de dir-los alguna cosa a les cobres? I per què si els dius alguna cosa ha de ser "fudge"? Tan bo que és el fudge, i apa, a cridar fudge en veure una cobra, el més habitual del món.

I encara un altre: el dia nacional del bubba. El pitjor del dia nacional del bubba és que no sabem què se celebra. En argot, fa referència a nois blancos grassos del sud dels Estats Units. Però és que bubba també és la manera que els nens petits diuen germà (brother). La pega és que el dia del germà és l'últim diumenge de març.

També és el dia del rocky road. Primer m'he pensat que era el dia de les carreteres pedregoses, però resulta que rocky road és un sabor de gelat.

Quina bogeria!