diumenge, 14 de juny del 2009

El dia (i la setmana) de la bandera

Ja sabeu que aquí el tema de les barres i estrelles, himnes i banderetes, és el pa de cada dia. Avui, precisament, és el dia de la bandera. Com que no ens agrada això de celebrar només una sola coseta, tenim una llista ben entretinguda. El 14 de juny també és el dia per a la conscienciació de l'abús a dones i nens, el dia de la història familiar, de la conscienciació dels nens americans multiculturals (lo cualo?), de la unitat de la raça i dels assistents d'infermeria (perquè així comença la setmana de la infermeria).


Aquest diumenge també és el diumenge de la infància, Corpus Christi (pels cristians), el festival ortodox de tots sants (pels ortodoxos), el festival de plantar arròs al Japó i l'aniversari de l'exèrcit dels Estats Units.

M'he deixat el millor per al final. Avui és el dia de "pop goes the weasel". "La mostela va fer pop". És el títol d'una cançoneta que potser heu sentit, surt al principi d'uns dibuixos animats que jo havia vist en versió original a Barcelona (I am weasel), suposo que ara ja devem tenir la versió doblada. Ara us penjo el vídeo de la cançoneta: