dimarts, 23 de juny del 2009

Bub bub, revetlla

Avui podria ser un dia ben divertit: és el dia de dur el teu gos a la feina :) La pregunta és si les empreses et deixen fer-ho o no. Aquest dia sí que té origen: el va establir l'any 1996 la companyia Pet Sitters International. És impressionant la quantitat de serveis per a gossos que podeu trobar als Estats Units: fins i tot hotels amb balneari per a gossos! Per cert, mireu el vídeo, perquè algunes companyies sí que et deixen dur el gos a la feina.

Per als periodistes: avui també se celebra el dia nacional dels columnistes. En aquest cas, el va establir la Societat Nacional de Columnistes de Diaris un 18 d'abril, en memòria del dia en què el columnista Ernie Pyle va morir en la Segona Guerra Mundial. El que em pregunto és: si van decidir establir un dia per als columnistes un 18 d'abril perquè és el dia que va morir en Pyle, per què ara se celebra el 23 de juny?

Més cosetes: avui també és el dia de les Nacions Unides per al servei públic, el dia de deixar-ho córrer (ai, tants maldecaps), el dia nacional dels culebrots, dels sandies de nous de pecan i el dia nacional del rosa (no suporto el color rosa!). I evidentment, la revetlla de sant Joan. Que us ho passeu molt bé.