diumenge, 28 de juny del 2009

Una altra vegada?

Ai ai ai, que no ens posem d'acord. Alguns celebren avui el dia del Paul Bunyan, o el dia de les cabanes de fusta. Posats a fer, prefereixo repetir el dia de tenir una cita amb el teu company o el dia del pastís de formatge :)

Perquè no ens discutim, suposo, també és el dia dels nens a Amèrica, el dia dels descendents, el dia de les assegurances (sí, fins i tot en temps de crisi), de les activitats recreatives especials per a discapacitats, i de la diversió de les fades d'estiu (sigui el que sigui, però et diuen que per passar-t'ho bé t'has de disfressar de fada).

Això de les fades em fa gràcia. Entreu en aquesta pàgina web: http://www.fairyday.com/

Em diuen que cada any, el dia 24 de juny és el dia de les fades (ja veieu que n'hi ha d'altres que celebren les fades d'estiu en concret, just avui). El 24 de juny... I nosaltres celebrant sant Joan i fogueres:)

Ho celebren els col·leccionistes de fades, els que hi creuen, els artesans i els joves de cor a tot el món (literalment). Ens donen idees per celebrar i donar suport al dia de les fades. Ariadna, si t'ho mires, els dibuixos em recorden alguns dels que fas tu!