dilluns, 27 de juliol del 2009

Un casament feliç

Entreu a youtube i busqueu "JK wedding entrance", veureu un vídeo que us farà somriure. No us el puc enllaçar directament perquè no ho permeten, però val la pena buscar-lo. Vinga, que us ajudo:

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0


Em sembla fantàstic que la gent celebri el seu casament demostrant alegria, bon humor i felicitat. Us he de dir que jo vaig tenir la bona fortuna de ser en un casament on tant els nuvis com els padrins van ballar, i gran part de la música que va sonar va ser de Bon Jovi, perquè duia bons records als nuvis. I tant que sí! Me'ls estimo molt, i guardo un record preciós d'aquell dia. Però us he de dir que us ha sortit la competència :)

M'encanta veure que la gent és feliç i que no se n'avergonyeix. I que consti que escric això perquè estic ben enfadada amb el Bill O'Reilly. És un comentarista que opina que aquesta parella van fer mal fet de celebrar una entrada així, i que haurien hagut de seguir les formes establertes en una cerimònia convencional. Aviam, li van fer mal a algú? No. L'oficiant els va donar el vist-i-plau? Sí. S'ho van passar bé? Sí. I els convidats? No he vist marxar ni queixar-se ningú.

En l'enllaç següent podeu llegir l'article d'un senyor que opina que és irrespectuós i degradant celebrar el teu casament així. Pensen que no van celebrar la cerimònia amb dignitat. L'article anterior a aquest fins i tot comenta que quan el món és tan egoista (per ballar en un casament?) la civilització acaba en flames.

http://www.examiner.com/x-17373-Phoenix-Signs-of-the-Times-Examiner~y2009m7d27-JK-Wedding-Entrance-Dance-video-redux

Decidiu-ho vosaltres mateixos i animeu-vos a deixar un comentari, fem una mena d'enquesta d'opinió. I disfruteu del vídeo :) Us en passo la versió descafeïnada, la que han fet a petició d'una cadena de televisió.


3 comentaris:

Bruna ha dit...

Doncs jo ho trobo molt bé, a mi m'ha agradat i penso... no es el teu dia?, doncs el celebres com vols!!!!.
Petonets

Laura Largo ha dit...

Sí, opino igual. Però aquí de vegades els surt la vena conservadora i fan por. Si diuen que un casament se celebra, per què no fer-ho de veritat amb música i alegria?

Patricia ha dit...

Opino com la Bruna, és el teu dia i el celebres com vols, respectant i consensuant amb la persona que ha d'oficiar la cerimònia.
Crec que va ser molt bonic aquell dia, i si, Bon Jovi va sonar per molts records (fent honor a alguna convidada).

Petonets.