dimecres, 22 de juliol del 2009

Fotos curioses

Del viatge que hem fet ens en queden unes quantes fotografies curioses. Algunes, evidentment, són d'animals que m'han impressionat:





El toro és enorme, però heu vist el bisó que hi ha darrere? Són uns animals impressionants!

Quan travessàvem Utah en direcció a Nevada, vam trobar una mena de mini-parc temàtic amb tots els elements que relacionem amb l'oest americà. Estaven una mica barrejats, però feia gràcia:




A la conca del Colorado encara hi viuen molts indis nadius americans. Veure tipis és força habitual, tot i que sovint són més un reclam turístic que una altra cosa.



Les entrades als ranxos són com les de les pel·lícules: un marc de fusta amb el nom de la propietat. Aquest és a tocar del parc natural de Zion:




I la meva favorita. Ens vam aturar a passar la nit a un petit hotel a la vora de Zion, i vam esclatar a riure quan vam veure això.


El thunderbird és l'au fènix, un nom bonic. El restaurant es vanta de ser "la llar dels pastissos fets a casa". El problema és que han volgut abreviar a casa: en lloc d'escriure home-made pies, quan van fer el cartell cap als anys 30 van escriure ho-made pies (sóna gairebé igual).

Ara, ho vol dir pilingui. Tothom espera que els serveixin en top-less, com a mínim :) La família no ha volgut canviar el nom, i estic segura que és l'element més retratat en quilòmetres!

1 comentari:

Bruna ha dit...

Unes fotos fantástiques.
Expliques coses molt curioses... al menys per a mi.
Gràcies
Petonets