dimarts, 28 de juliol del 2009

Locks of love

Avui el John s'endurà una sorpresa. M'he tallat els cabells. I ara, exagerada! És el que penseu, eh? Va, siguem sincers: finals de juliol, caloreta, suor i cabells llargs? Ja sabeu que pot ser molt pesat rentar-se el cap, desenredar els cabells i assecar-los, però és que a l'estiu és una tortura. Tots els fem una repassadeta de tant en tant. Tenia intenció de tallar-me les puntes i una micona més, però quan he arribat a la perruqueria i he dit que em volia tallar els cabells, se'ls han posat els ulls com plats. M'han començat a mirar els cabells i a preguntar-me: "exactament quant et vols tallar?".

Jo no entenia res. Cinc o sis dits, pensava. Però m'han donat un motiu excel·lent per tallar-me'ls molt: Locks of love. És una organització que recull donatius de cabells. Moltes perruqueries hi participen i si no, se'ls pot tallar un mateix a casa i enviar-los-els (a la seva pàgina web t'expliquen com fer-ho).

Locks of love es dedica a fer perruques i postissos per a persones amb càncer i en tractament de quimioteràpia. Quin millor motiu hi ha per tallar-se els cabells? La veritat és que m'han alegrat el dia. No sóc metgessa, ni investigadora, ni infermera, no puc col·laborar d'una manera més activa, però sí que puc estar al cas de les activitats de l'Associació contra el Càncer i sí que em puc tallar els cabells.

No conec cap empresa ni cap perruqueria particular que ofereixi aquest servei a la meva terra. Si us hi animeu, penso que potser es podria contactar l'Institut Català d'Oncologia, segurament en tindran informació. O potser a les botigues que venen postissos i perruques en tenen més informació. Si no teniu els cabells massa llargs o no us els voleu tallar, us agrairia que passéssiu la informació. I us asseguro que si descobreixo com fer-ho, de seguida tindreu una nova entrada al blog.

Gràcies!

1 comentari:

Bruna ha dit...

Falta la foto no??????.
Un gran detall donar els teus cabells ja que poca gent es pot imaginar, la pena que fa tallar-los quan els tens llargs...
Felicitats
Petonets