dissabte, 11 de juliol del 2009

Curiositats

Tenim unes fotografies curioses que vam fer durant el viatge, curiosament totes a Arizona. Érem al bosc petrificat i al nostre costat va aparcar aquest cotxe. CSI? Gravació o realitat? Broma o forenses de debò? No ho vam arribar a saber, potser treballaven en l'excavació arqueològica...




El mètode de transport habitual del sudoest durant dècades van ser els cavalls i els carros. En molts patis encara s'hi veuen els wagons que tan necessaris van ser per als habitants de la zona.



Es pot viatjar durant hores i, amb una mica de sort, veure tres o quatre cases durant el trajecte. L'espai és immens i immensament buit. Els veïns s'han posat d'acord per rebre el correu: al costat de la carretera hi ha totes les bústies, el carter hi deixa el correu i els veïns baixen a buscar-lo. Imagineu-vos si ha de ser pesat repartir el correu quan les cases estan a 40 quilòmetres una de l'altra!



4 comentaris:

Cristina Danés ha dit...

Laura,
aquest viatge que heu fet sembla fantàstic, em fas venir moltes ganes de venir a veure-ho en persona! a veure si les nenes es fan grans i podem recollir els diners per venir!!
Cristina

Bruna ha dit...

Hola
Tot mirant informacions sobre l'Ulisses he trobat el teu blog...
Jo em moc pels blog de les labors, però si hi ha alguna cosa que m'entussiasma és l'orca Ulisses.
He vist que vas anar-lo a veure i que fins i tot el vas poder tocar.
M'agradaria molt tenir informació sobre el lloc on està per si un dia el vaig a veure..., et podria enviar un missatge?.
Moltes gràcies
Petonets

Bruna ha dit...

Perdona... el teu blog és fantàstic!!!!

orange/chocolate ha dit...

He trobat el teu blog a través del blog de la Bruna. Expliques coses molt interessants. No hagués dit mai que cada dia es celebri alguna cosa (de vegades es tracta de coses ben estranyes). Les fotos del vostre viatge m'han agradat molt.Petons