dijous, 30 d’octubre del 2008

A casa

Ja som a la casa nova! Ha estat un cap de setmana francament entretingut: el Jeff s'ha traslladat i l'hem ajudat, nosaltres ens hem traslladat i ell ens ha ajudat, i hem passat la resta de dies fins avui intentant posar ordre al desordre.

Tot són caixes i caixes, però com a mínim ja les tenim totes, i ja ho tenim gairebé tot net i a punt per començar retocs. Avui ens han connectat al món virtual, el blog torna a estar obert, i aquest cap de setmana el passarem amunt i avall comprant les coses que necessitem.

Ja fa gairebé un any que dèiem: "necessitaríem això, necesitaríem allò...". Però sempre dèiem que valia més la pena esperar a traslladar-nos. Ara ha arribat el moment de fer llista i prioritzar. I de plenar la nevera! Com que només ens faltava signar els últims papers, passàvem sense anar a comprar, i ara sembla que fins i tot s'hagin fet teranyines a la nevera.

Encara tenim feina per mesos, i el John vol canviar el color d'un parell d'habitacions. I vol emprendre un parell de projectes i involucrar-hi el Jeff. Jo em limito a mirar i intentar comprendre com poden estar encara més sonats que jo, però francament fa riure: són com dos nens jugant a construir castells.

Us envio una foto de la nova residència Noga.

I sí, això també és com a la tele. Quan ens vam traslladar, vam començar a veure que els veïns sentien curiositat. S'acosten a la casa, diuen hola en veu alta si som al pati o treballant en vés a saber què, es presenten, demanen una mica per tu i et conviden a casa.

Aquest cap de setmana, per tant, hem d'incluir la ronda de veïns i convidar-los quan ho tinguem tot en ordre. I a mes, demà celebrem Halloween. Ja tenim les disfresses. Les vam comprar amb l'esperança que les poguessim fer servir aquí, i aquesta tarda anirem a comprar una carabassa.

Ja us explicaré com he passat el meu primer Halloween ;)

2 comentaris:

Patricia ha dit...

Hola Laura:

M'en alegro molt de què definitivament ja estigueu instal·lats i que sigui per molts anys.
Molts petonets.

PATRI

marc soler ha dit...

Hola Laura
Enhorabona i felicitats per la nova casa :!!
És hora de fer aquell cafe que vas prometre als teus ex-alumnes d'alemany, ho recordes ??
Salutacions
Marc Soler