divendres, 24 d’octubre del 2008

Tancat per mudances

No és cap error tipogràfic: mudances en plural. El John i jo ens traslladem entre avui i demà. Ja provaré de penjar fotos pre i post, que quedin maques tot i que el fotògraf oficial de la família sigui el Jordi.
A més, ajudem el Jeff a traslladar-se. El Jeff és un amic del John i company de feina a la universitat. Resulta que abans que jo aparegués en escena els dos es consideraven massa vells per tenir una relació estable i ja havien decidit que es quedarien solters de per vida. Van llogar un apartament a la vora de la facultat i de la manera que està distribuït cadascú vivia a un extrem de l'apartament.
Vaig aparèixer de forma inesperada, ens vam casar abans del que pensàvem i ells estaven a meitat de curs. Vam decidir que per molt estrany que fos compartiríem pis fins que acabés el curs i durant l'estiu ens mudaríem.
I així va ser. Però la paperassa s'ha allargat tant que al final ens traslladem tots alhora. El Jeff a un "projecte de casa", com ell l'anomena (la vol arreglar ell), i nosaltres a una caseta més gran i sense projectes.
Durant uns dies estarem sense telèfon ni internet, fins que la companyia decideixi que ja nos ens cal estar incomunicats. I espero que no s'allargui tant com la burrocràcia d'immigració o la paperassa de la casa, perquè si no, la propera entrada en aquest blog serà el 2035 ;)
Bon cap de setmana a tothom.