dissabte, 24 de maig del 2008

La-Star Odom

Un altre dels meus mots, no hi puc fer res. A hores d'ara segur que ja heu llegit sobre l'últim partit dels Lakers contra els San Antonio Spurs, els campions de l'any passat. Va ser elèctric! La victòria dels Lakers per 30 punts va ser més que merescuda, tot un partidàs.
I ahir, a més, va brillar un jugador que habitualment queda eclipsat pel Koco Bryant o en Pau Gasol: Lamar Odom. Ahir va ser la star del partit. Va gaudir de les seves jugades, va estar molt encertat en els rebots, va afinar en els llançaments... L'única cosa que el va superar van ser les reaccions del Ronny Turiaf durant el partit. El vam veure ballant, fent cares...
Al final, tots dos equips van decidir deixar descansar els jugadors més importants perquè, en realitat, a 5 minuts del final, més o menys, i amb més de 20 punts de diferència, semblava la decisió més sàvia.
A part de la tempesta esportiva d'ahir, en tenim de naturals. En aquests moments, la CNN transmet en directe les imatges d'un tornado que ja fa uns deu minuts ben bons que ha tocat terra a Hennessey (Oklahoma). És espectacular i terrorífic alhora.
Aquí no hem tingut més tornados però està força ennuvolat. De tant en tant veig un trosset de cel blau, però sembla que seguirem passant fresqueta uns dies.
Salutacions de la Rodríguez-Picó americana. Bona salut