diumenge, 11 d’octubre del 2009

M'agrada el mes d'octubre

Per començar, el nom de la lluna és maco: és el mes de la lluna de la recol·lecció. També se li tenia un apreci especial perquè durant uns dies la lluna surt gairebé a la mateixa hora i, a més, els grangers podien treballar fins tard aprofitant la claror de la lluna.

El mes en si és el mes d'adoptar un gos de la protectora, així que ens estem plantejant si amb la Canela ho hauríem de celebrar més del compte. De moment, avui hem anat al parc de gossos on pot córrer sense corretja tant com vulgui.

També és el dia dels farmacèutics (si més no, dels americans), de la conscienciació sobre el càncer de mama, d'apreciació dels clergues, d'aprendre informàtica (tot i que el John no ho sabia), de l'applejack (un licor fet a base de poma, diuen que s'assembla al Calvados), de les galetes, de la conscienciació sobre la violència domèstica (opino que hauria de ser cada dia de l'any), el mes de menjar pernil del país (clar, com que no el tenen del bo, alguna cosa han de promocionar), el mes internacional dels tambors, el mes de la conscienciació sobre el lupus, el mes nacional de la diabetes, de la pizza (que bona), el mes nacional vegetarià (coincidint amb el pernil, que irònic), de fer petar crispetes, del marisc (que no en puc menjar, snif), i el mes del sarcasme. Déu n'hi do, encara més variat del normal.

Alguns se sentiran alleujats en saber que ja s'ha acabat la setmana d'organitzar-se i del servei al client (els que treballen de cara al públic porten una creu molt pesada, pobrets). La segona setmana és la de prevenció d'incendis (sí, coincidint amb la temporada d'incendis per vents de Santa Anna) i de les coses que no soportem (ai, quantes!) i la tercera és la setmana d'ajuda pastoral. Per a tots els gustos.

1 comentari:

Bruna ha dit...

Això se li diu organització!!!!!, quina passada!!!.
Petonets