dimarts, 20 d’octubre del 2009

Carabasses de Halloween

En diuen Jack O'Lantern i en moltes cases les tenen de les modernes, de plàstic i amb electricitat. Nosaltres preferim embrutar-nos les mans i preparar-les nosaltres. Aquesta és la que he preparat avui. Primer, evidentment, cal comprar una carabassa: la mida és al gust del consumidor, però val la pena que sigui al més llisa possible. Per esculpir-les, es venen kits amb les eines adequades, només cal afegir-hi un ganivet i, si es vol, una cullera de gelat.


Com que farem merder, ja veieu que tenim un munt de paper de diari i plàstic. El primer que cal fer és obrir una tapa a la part de dalt de la carabassa:




Ara, aprofitant el forat, només cal treure les llavors i anar rascant l'interior per treure tanta polpa com sigui possible, per evitar que es podreixi massa ràpid.



Aquesta ha estat, per a mi, la pitjor etapa. És tot molt enganxifós i aquest any l'olor m'ho ha fet passar malament (ja em deien que embarassada hi hauria olors que em farien venir basques, però precisament, avui!). Al final, després de més d'una hora, he pogut començar a fer el dibuix. Aquest any hem decidit fer-hi un disseny més elaborat, i per això hem agafat una plantilla que he traspassat amb un punxonet. Aquí em teniu la cara de cansada i marejada després de gairebé dues hores de feina:



Aquest és el resultat final, han estat hores entretingudes:


No es veu massa clar, però se suposa que és un gat. Ja li hem posat una espelma per intentar que la carabassa se'ns assequi més de dintre, però de moment no li hem fet foto de nit, us tocarà esperar una mica :) Aviam si ara, després del tutorial, us animeu a empastifar-vos!


1 comentari:

Jordi ha dit...

Happy Halloween!
M'agradaria estar allà per celebrar una castanyada diferent. Nosaltres, per variar potser fem panellets a la Coral i passarem la nit de la Castanyada a Vallhonesta!