diumenge, 27 de juliol del 2008

Catalans a Nova York

Si mireu l'entrada anterior del blog, veureu les fotos de la festa major de Sant Vicenç. Preneu qualsevol fotografia del concert, de la Trova Kung Fu, afegiu-hi el Peret i dueu-los tots a Nova York. Això és el que ha passat aquesta setmana. No sé qui va organitzar l'actuació, però hi van anar més de 20.000 persones! Fa goig pensar que ens estem donant a conèixer una micona més, oi? Ara haurem d'exportar els castells, els gegants, el pa amb tomàquet i la mistela :)
I parlant de gegants, el gegant de Sant Vicenç, el Marià es va casar a Santa Maria del Mar amb l'Elisabeth- Christine. Què en deu pensar, la Paula, de tot això? Us remeto al Regió7, perquè en veieu unes fotos. Un altre santvicentí és qui les va fer. I no, aquesta vegada no és mon germà, és en David Bricollé.
I si passeu pel carrer Montcada de Barcelona, acosteu-vos al Museu Picasso i fixeu-vos en les inscripcions de les parets: va ser residència dels barons de Castellet. Trobareu una inscripció similar, ben bagenca, a la cantonada del Palau de la Música, on es troba el grup escultòric blanc del Miquel Blay.
Quina enyorança! Sort que cada dia falta una miqueta menys per Nadal, i amb sort el passaré a la meva terra. Segurament no podrà ser, però m'encantaria que mentre fos allà, pogués veure el vals dels gegants de Sant Vicenç, també ho trobo a faltar i dubto que el John hagi vist mai res semblant.