dissabte, 5 de juliol del 2008

4 de juliol a Malibú

Després de molt buscar, veient que hi hauria castells de foc a gairebé tot arreu, vam decidir anar a Malibú. Ens feia il·lusió veure els focs artificials des de la platja. Se suposa que el 4 de juliol és una gran festassa, se celebra la independència dels Estats Units, però la veritat és que n'esperava alguna cosa més.

No vaig veure cap activitat especial fora de l'ordinari, i segurament hi ha llocs on els castells de foc duren molt més, però vam passar una vetllada ben agradable. Van ser uns 15 minuts de castells de foc en un lloc preciós, tot i que l'any vinent tenim intenció d'anar a algun altre lloc per veure si canvia molt la cosa.

En realitat, el John no havia celebrat mai el 4 de juliol, però com que jo sóc nova en aquest país, vam decidir com a mínim gaudir de la nit. Ara, ja li vaig comentar que si algun estiu podem ser a Catalunya, pels volts del 25 de juliol hauríem de ser a Blanes per veure la competició internacional de castells de foc :-)

De tota manera, he de dir que ha estat segurament l'experiència més interessant i diferent des que vaig arribar a Los Angeles. Per a què veieu com va ser, pujo un vídeo del gran moment. Aviam si també sentiu la remor de l'oceà.

Una abraçada enorme a tots