dissabte, 8 d’agost del 2009

Que no és el dia dels innocents!

Que quedi molt clar que aquí el dia dels Sants Innocents se celebra el dia 1 d'abril (és April's fool). Avui sembla que s'hagin de celebrar innocentades, perquè és el dia de posar carbassons al porxo dels veïns. Mira, deu ser que algú en tenia masses a l'hort i no sabia què fer-ne. En fi...

Prefereixo pensar que avui és el dia del dòlar (aviam si en regalen per celebrar-ho), el dia per crear (no em diuen què es crea), el dia de "la felicitat existeix" i de les vendes al jardí. És molt habitual, i ara amb la crisi encara més. Sobretot el cap de setmana, la gent fa la paradeta al jardí de casa. Han passat uns quants dies buscant per la casa i recollint el que no volen o no necessiten o no els agrada, i ho venen. Posen cartells a les cantonades, als fanals, alguns fins i tot en diaris o a internet, i apa, a passar el dia.

A més, hi ha categories. Una yard sale és petitona, sobretot es venen peces de roba, joguines, figuretes de decoració... Una garage sale inclou articles més valiosos i una estate sale inclou mobles, electrodomèstics, en alguns casos fins i tot cotxes o motos. És la manera pràctica que algunes famílies tenen de buidar una casa si canvien de residència o si una persona gran que vivia sola mor. Aviam si algun dia en faig fotografies i us les ensenyo. Sorprenent.