dijous, 6 d’agost del 2009

Armes als centres educatius

Ja sabeu que als Estats Units la possessió d'armes és un dret constitucional. No sé si us passa el mateix, però quan penso en els Estats Units i les armes, el que primer em ve al cap són els tirotejos en centres comercials o escoles. Per intentar evitar desgràcies, als centres educatius les armes estan prohibides. Aquestes fotografies són d'un centre a la vora de casa.




Els possibles delinqüents utilitzen aquest espai per a les seves conspiracions:


No és broma. Totes les fotografies són d'una escola de jardí d'infància i primària; els alumnes més grans tenen 10 anys. Imagineu-vos-ho: el primer que llegiran són els avisos per a no dur armes, que si no, els expulsen. S'acostumaran a passar pel detector de metalls abans de sortir a jugar al pati. Em fa molta pena que s'hagi arribat a aquests extrems i que la gent encara defensi el seu dret a les armes. No només això, molts estan enfadats perquè no es permet disparar armes de foc al carrer o als parcs naturals.

Només espero que aquestes criatures aprenguin alguna cosa positiva, que els cartells els defensin dels malalts que entren disparant a qualsevol lloc perquè han tingut un mal dia o s'han discutit amb un company de feina.