dijous, 20 de novembre del 2008

Rocky Balboa, el nostre veí

Us presento el nostre veí més proper: el Rocky Balboa. Ja l'hem batejat així, perquè quan ens enganxa una taronja la protegeix com l'esquirol d' Ice Age. Però sembla que estigui preparat per un combat de boxa. D'aquí el nom. Aquesta és la primera foto que li vam poder fer. És una mica borrosa, però és que la vaig fer a través de la mosquitera per no espantar-lo :)


Cada matí surto al jardí a agafar taronges per a nosaltres i em dedico també a agafar de terra les que aquest bandarra ja s'ha apropiat. Algunes les deixa a mitges i d'altres senzillament són massa grans i li cauen. Li deixo a l'altre arbre, perquè és on sol dormir i té un espai fantàstic que fa servir de menjador.

Al principi, quan sortia al pati, s'espantava i se n'anava disparat. Habitualment, això volia dir que deixava anar la taronja que tingués a les mans, i ho feia amb tanta punteria que em queien al cap. Després de sentir-me tantes vegades dient-li que la violència no és el camí, s'ha anat acostumant a tenir-me més o menys a la vora.

Si surto al jardí, mira i observa amb atenció, però no se'n va tan ràpid com abans. Sap que li deixaré taronges al seu lloc preferit, i per fi ahir el vaig poder gravar en plena acció.