dissabte, 29 de novembre del 2008

Acció de gràcies

Abans d'ahir vam celebrar el dia d'acció de gràcies. Habitualment és una festa de reunió familiar, i és habitual que la gent viatgi d'un extrem a l'altre del país per passar un parell de dies amb la família. Nosaltres només som dos, però vam aconseguir una fita històrica: 5 persones en una mateixa casa, i només dues es podien considerar legalment família!
Un matrimoni, i tres singles. Ja us ho dic, molt poc habitual per una festa així. I per seguir creant tendències, no vam cuinar indiot ni pastís de carabassa. Però vam disfrutar molt, sembla ser que repetirem esquema l'any vinent.
L'ambient em va fer pensar molt en els nostres Nadals: reunió familiar i moooooooolt menjar. Tenim menjar per dies! I això que vam anar amb compte, però és que la veïna sí que va cuinar indiot i ens en va dur, perquè en tenia massa :)
Això sí que és com a les pel·lícules: els veïns van passant per presentar-se i per donar la benvinguda al barri, i la veritat és que em fa sentir prou bé. Abans de traslladar-nos a aquesta casa, vivíem en un apartament, però am prou feines hi havia comunicació amb els veïns. Fins i tot un parell es van espantar perquè els vaig parlar a l'ascensor!
Ara no, ara els veïns ens porten indiot i pastís de carabassa, i canviem les nostres taronges per les seves llimones, i s'acosten per veure si les flors m'han trasplantat bé. Sí que hi ha motius per celebrar acció de gràcies, oi?