dijous, 12 de juny del 2008

Cuate, ya no hay tomate!

No sé si us ha arribat la notícia de la gran última catàstrofe als Estats Units: a McDonalds ja no posen tomàquet a les hamburgueses!!!!!!!! Sí, sembla mentida, però ha acaparat titulars i hi ha un munt de gent que està desesperada perquè les hamburgueses ja no tindran el mateix sabor.
Fins aquí, pot semblar més o menys ridícul, però el motiu per fer-ho és molt raonable: salmonel·la. S'han donat diversos casos de salmonel·la en persones que havien menjat a McDonalds i que es van intoxicar. Es va descobrir que el motiu eren els tomàquets. Bé, potser és que estic acostumada a fer la maionesa amb ous frescos i a no guardar-la, no havia pensat que els tomàquets també la podien encomanar, però per sort no sóc client habitual de McDonalds i quan compro tomàquets ho faig a consciència.
Tenint en compte que l'única verdura famosa a tot l'estat és el bròquil, vaig amb compte amb tot el que sigui verdura i fruita fresca. Penseu que m'ha costat mig any trobar mongeta tendra de la nostra, plana, i tot i això l'he hagut de comprar congelada. Però bé, és qüestió d'improvisar. Per si de cas, sense tomàquets durant uns dies.
Ja us explicaré què més passa: si tornen els tomàquets, si treuen els pickles que són encara més esgarrifosos, si deixen de fer hamburgueses... I demà tornaré per explicar-vos el final del quart partit entre els Lakers i els Celtics. De moment, al primer quart els Lakers guanyaven de 20 punts i, en aquests moments, mitja part, tenen un avantatge de 17 punts.
Bona salut, bon esport i bona cuina!