dimecres, 18 de juny del 2008

Celtics - Lakers: 4 - 2

Quina agonia! Enhorabona als Celtics perquè realment mereixien guanyar: molt millors que els Lakers tant en defensa com en atac. Van sortir a la pista per guanyar el campionat i ho van fer amb 40 punts de diferència. Realment es mereixien l'honor de l'anell de la NBA perquè durant tota la final han estat molt més concentrats que els Lakers.
Fins i tot m'he plantejat demanar que als jugadors dels Lakers els posin una mica de pa amb tomàquet i embotit a la dieta: se'ls veia desencertats i desorientats, i molt més fluixos físicament que als jugadors dels Celtics. Potser el Pau no ha fet prou pressió per tornar a la dieta mediterrània :-)
Dit això, espero que el Pau guanyi un parell de quilets, li donarà més força per aguantar les empentes de les finals i dels partits amb equips molt més agressius que els Lakers. Suposo que l'experiència serà molt positiva per a tots i confio que l'any vinent juguin al mateix nivell durant la temporada, i que arribin a la final menys cansats i, repeteixo, amb l'experiència d'un joc més dur per guanyar el campionat.
Felicitats a tots per arribar tan lluny, i gràcies per haver-nos fet cridar i saltar al sofà durant tants i tants minuts :-)