dimarts, 1 d’abril del 2008

Fool's Day

Avui aquí celebren el dia dels sants innocents, però ja ho veieu, amb un altre nom. De moment, no hem rebut cap innocentada. Però sí bones notícies: hem rebut el llibre de família! Sembla que ara ja sigui tot molt més oficial, tens un llibret amb segells i una còpia del registre de Los Angeles dient el que ja sabíem, que ens vam casar.
Però bé, la qüestió és que com a mínim ja hem acabat tota la paperassa del consulat. Encara esperem que el servei d'immigració ens citi per tramitar la Green Card provisional, i ens hem adonat que a l'estat de Califòrnia també són una mica lents -encara no ha arribat el DNI de Califòrnia que vaig sol·licitar ja fa un mes.
I per si no fos prou burocràcia, hem hagut de fer la declaració de la renda i hi hem inclòs els meus ingressos de l'any passat. Mai havia signat tants papers en tan poc temps. Si algun dia sóc famosa, podeu estar segurs que els meus autògrafs no tindran massa valor: n'hi ha tants...
I ara toca pensar: si algun dia puc portar el Coco aquí, hauré de tramitar el seu passaport internacional i fer més o menys la mateixa paperassa per una boleta de pèl de 6 quilos abans d'engreixar-se :-)