dilluns, 22 de setembre del 2008

Altra vegada ETA

Com de costum, durant el dia vaig llegint la premsa a través d'internet. Altra vegada, la pitjor notícia: ETA ha tornat a assassinar. Sembla que aquesta barbàrie no hagi d'acabar mai. Fins i tot des de tan lluny la ràbia se'm menja per dintre: com pot ser que aquestes persones sense cor ni ànima siguin lliures, vagin tranquil·lament pel carrer escollint el següent objectiu?
Podeu estar segurs que en qualsevol llo on hi hagi una manifestació contra ETA, un minut de silenci per les víctimes, hi seré de pensament. No crec en la pena de mort, no vull ser com ells. Però per què no es canvia el codi penal? De debò sóc l'única que pensa que terroristes i assassins, pederastes i gent sense ànima es mereixen la cadena perpètua sense llibertat condicional?
Potser seria hora que ens replantegéssim què fer amb el codi penal. Sembla ser que les actituds del govern (present i anterior) no han tingut l'èxit previst i que tots desitjàvem. Sembla que aquestes bèsties no n'aprenen. Què més podem fer? S'accepten totes les suggerències.