dilluns, 18 d’agost del 2008

Phelpsmania

No, no he tancat per vegades. Estava fent el ronso i veient les reaccions a les 8 medalles d'or i 7 rècords mundials de Michael Phelps. La veritat és que ho considero tota una gesta, i constantment seguim veient notícies i fotos d'un nadador que, si més no a les entrevistes televisades, sembla molt assequible i un noi de barri normal i corrent. Això sí, amb una voluntat de ferro. En 4 anys d'entrenament diari, ha perdut 3 dies: dos per una tempesta que va fer tancar la piscina i un per culpa dels queixals del seny.
Imagineu-vos! Fins i tot això hem arribat a saber. Hi ha tanta passió per ell que en algun canal de televisió ni tan sols s'ha mencionat el rècord del món en 100 metres llisos d'Ussain Bolt. I això que habitualment és la prova que aixeca més expectació.
També ha estat curiós veure com a l'inici dels Jocs Olímpics la incredulitat era el sentiment més evident: com podia ser que la Xina tingués més medalles en total que els Estats Units? No s'ho acabaven de creure, però després de les proeses de l'equip de natació (entre altres coses), s'ha recuperat l'esperit patriota. Tot torna a ser com abans :)