dimarts, 20 de gener del 2009

PRESI OBAMA

Avui sí que serà un dia que veurem a les enciclopèdies: Barack Hussein Obama és el nou president dels Estats Units. Ja podeu imaginar la cobertura mediàtica de tot el procés (recordeu que la campanya electoral va durar anys), però com a mínim aquesta vegada és comprensible. Nou president en un moment de crisi, amb un estil que fa molt que no es veia per la Casa Blanca, jove i amb ganes de canvi, aparentment conciliador... I el que tothom considera més important: és negre.

Francament, com si és ratllat o fluorescent. Mentre es posi les piles i segueixi les línies que va esbossar durant la campanya, ja em tindrà com a fan.

Ja veieu que ha hagut de passar alguna cosa ben important per tornar a escriure unes línies, però és que encara em durava la mandra: ens en vam anar a celebrar Reis a Hawaii, i vam passar una setmaneta a l'estat número 50. Ja sabeu de què tractarà la propera entrada?

1 comentari:

Patricia ha dit...

Hola Laura:

Per aquí portem sentint el traspas de poder des del cap de setmana, inclús he sentit a dir que han fet unes "Party Bush" festes per acomiadar en Bush.

Del tema de Hawaï, al menys jo tinc ganes de que em facis la boca aigua.
Explica'ns cosetes d'aquest estat, vaaaa...;)

Molts petonets.

PATRI